Kurssit

Otamme vastaan myös ennakkoilmoittatumisia tuleville kursseille. Tarkemmat aikataulut, hinnat ja lisätiedot ilmoitamme hyvissä ajoin ennen kurssien alkua. 

Solarigrafia-valokuvaus

Vetäjä Juho Nevalainen

Kesä/syksy 2023
Tuntiarvio 12 h

Solarigrafia on pitkän valotuksen valokuva tekniikka, jossa tallennetaan auringon eri liikeradat useita viikkoja tai kuukausia kestävän valotuksen aikana valokuvapaperille. Kuvat tehty neulanreikäkameroilla.

Aloittelijaystävällinen 3 päivän kurssi, jossa päästään opettajan ohjauksella rakentamaan kierrätysmateriaaleista neulanreikäkameroita, joilla kuvataan pitkiä, 1-2 kk kestäviä valotuksia solarigrafia-tekniikalla.
Kurssi sisältää luennon solarigrafia-tekniikasta, opetetaan kameroiden teko, sopivan kuvauspaikan valinta ja itse kuvien otto.
Oppilaiden on tarkoitus rakentaa 1-4 kameraa ja kuvata ensin 1-2 kameralla kuukauden pituinen valotus, jotka kehitetään yhdessä valmiiksi teoksiksi. Loput kamerat toteutetaan 2 kk:n valotuksella.
Kurssi toteutetaan kahdessa osassa, jolloin opetuskertojen väli on kameroiden 1 kuukauden valotusaika. Kurssi järjestetään keväällä/kesällä. Ensimmäinen kurssiviikonloppu on kestoltaan 2x4h ja toinen 4 h. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena Tornion kuvataideseuralla. Kohderyhmänä ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet. Aiempaa kokemusta valokuvauksesta ei tarvita mutta kurssi sopii erinomaisesti jo valokuvausta harrastaneelle.

Akryylimaalausta ilman pensseleitä

Vetäjänä Pirjo Saarela

Lauantai 18.11.2023. 

Tuntiarvio 5 h.

Lisätietoja kurssista myöhemmin.

Elävän mallin piirustus

Naismalli

Kevät 2024

Lisätietoja kurssista myöhemmin.

Ilmoittaudu kurssille

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.