Verkkotaidenäyttely


Liisa Koivisto

Luonnossa


Taidekamari 7.3. - 1.4.2023Olen 39-vuotias itseoppinut taiteilija.

Maalaukseni ovat abstrakteja akryylimaalauksia, joissa on usein myös tekstuuria. Työskentelytapani on intuitiivinen ja kokeilen mielelläni erilaisia tekniikoita.

Maalaan usein tallissa pupujen, kanojen, ankkojen, kyyhkyjen ja lampaiden luona. Järjestän myös maalaustyöpajoja pakopelifarmillani Farm Escape Torniossa ja monelle on uusi elämys maalata vapaana olevien söpöjen eläinten keskellä.

Maalaaminen on minulle terapiaa, omaa aikaa ja palautumista. Saan vaikutteita taiteeseeni somesta, jossa on koukuttavia maalausvideoita. Olen piirtänyt paljon lapsesta asti, ja viime vuonna tuli kuluneeksi 20v siitä, kun piirroksiani oli monen taiteilijan yhteisnäyttelyssä. Kävin kyseisessä galleriassa viime kesänä, ja he kysyivät, onko minulla ollut taidenäyttelyitä sen jälkeen. Ei ole, vastasin. Niinpä viime syksynä, kun päivätyöni loppui ja minulla oli enemmän aikaa, aloin maalaamaan. Tilaisuus tämän näyttelyn pitämiseen tuli yllättäen alle kuukauden varoajalla peruutuksen vuoksi. Tartuin tilaisuuteen, sillä tilaisuuksiin on tartuttava silloin kun niitä tarjotaan, vaikka tuntuisi, ettei ole valmis.

Jokainen aloittaa jostain, ja tämä on minun ensimmäinen oma taidenäyttelyni.

- Liisa Koivisto


Kuvagalleria


Yhteystiedot:

Liisa Koivisto